Kuohuu

gib_sagTervetuloa hullunkuunaika jouskarissa, ja miltei samantien tervemenoakin, koska se tuli jo eilen aamulla ihan merkin alussa, ja kohta mennään täyttäkuuta kohti. Täällä niin kaivattiin potkua viimeistelyyn, koska viilattavaa on kertynyt röykkiöksi asti. Ja mitä hullu kuu muuta tekee sitten kuin iskee levottomuuden öiksi ja reissuja päiviksi.. jos sitten edes täydessäkuussa saisi valmista?

Jos olisi sellainen kuin normaali, olisi tämä jousimiehen hullunkuun aika ehdottomasti oma suosikkini kaikista taivaallisista ajoista. Tässä on ajatuksen tasolla sellaista kreisiyden mahdollisuutta, että jalat ovat irti maasta pomppaamaan sekaan jo ennen kuin huomaakaan. Jousimiehen Kuu on impulsiivinen, ja hullunkuunajan levoton neuroottisuus on kuin vettä kaataisi soodapurkkiin. Mutta kun itselleni tämä aika ei ole siinä mielessä normaalia, että pystyisi heittäytymään mielettömimpiin ideoihin, on näin saatu vielä yksi raivostuttava hulluuden taso mukaan. Tosiaankin pitäisi viilata, mutta kun jousimiestä ei yksityiskohdat niin hirveästi kiinnosta.

Toivottavasti teillä toisilla on joustavampi sauma elämässänne, ja pääsette paremmin hyppäämään mukaan ajan sekametelisoppaan.

Tämä valoisa suvi
ehtootaivaankirkas
ja valo on yltympäri maan ja veneitten meren
valo on ja päivä
isojen purjeitten siivin
kiitävä
ja kirkaisu että täällä maan päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s