Kutsu minua

hmwaxleo16Näkyvämmälle puoliskolle kiertoaan tuleva Kuu välähtää varsin loistavasti puolenkuun vaiheeseen perjantaina illalla. Leijonan merkissä Kuu heijastaa Auringon valoa kirkkaasti, sokaisevasti, jopa räikeästi. Toivottavasti Kuu pärjää tässä valon hengessä, ja toivottavasti me kaikki pärjäämme siinä, että vielä melko lapsenkengissään olevista seikoista tehdään linjanvetoja.

Leijonan Kuun aika kertoo luomisvoimasta ja minuuden ytimen kirkastumisesta. Puolenkuun kohdan kynnyksen ylitys on minän määrittelyä, mikä on yksinäinen tehtävä. Toinen ei voi sanella ja vastuu ratkaisun suunnasta on itsellä. On inhimillistä pyrkiä peilaamaan toisista, mutta kierron tässä vaiheessa mennään asioiden edelle, jos suosio asettaa paikan.

hmwax_leo16Leijonan hengessä kuunnellaan sydämen ääntä ja seurataan omaa kutsumusta. Tällä kierroksella leijonasta Kuu jättää vakaat ja pysyvät asemansa antautuen jatkossa kohtaamaan aikaansaamisen vaateita ja muutoskyvyn joustohaasteita. Elämä antaa aina vastaamme jotakin, mihin ei ole osannut varautua. Eteen tulevat tilanteet voivat olla hienoja mahdollisuuksia, jos huomaamme suhtautua niihin aurinkoisesti. Rakastavasti?

Kun katselee kaikkea
luulee näkevänsä,
vaikka silmien edessä ovat vain maisemien julkisivut,
miettiessään
mitä mieltä ajatuksesta olisi.
On niin kuin jotakin repeäisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s