Huutoja siemenistä

diss_sag_16Mitä tahansa Kuulle tapahtuukin jousimiehessä, sen ottaa mielellään vastaan. Jousimies on rento, myönteinen, valoisa. Nyt Kuu pääsee siemenkuun vaiheeseen jousimiehessä, ja takana on Kuun ylitykset perääntyville Marsille ja Saturnukselle. Helpottaa, alkaa sujua. Niinhän sitä luulisi.

Jousimiehen Kuu voi olla kaikkein ärsyttävimmillään siemenkuussa. Se toitottaa, saarnaa, moralisoi ja ojentaa. Tällä Kuulla on missio vakuuttaa kaikki, antaa joukkojen tietää miten asioiden kuuluisi olla. Tarkoitus voi olla lähtökohdiltaan ylevä, mutta jousimiehen Kuu melko helposti sortuu yksipuoliseen paasaamiseen missä toista ei kuunnella. Kun ollaan satavarmoja että ollaan oikeassa.

Jos vielä muistatte millainen henki Kuun syklin aloituksessa oli, Uranuksen sävyinen, samasta vauhdista päästään vielä nauttimaan; Kuu on siemenkuun vaiheeseen tullessaan helposti virtaavassa kulmassa tälle nurinperisyyden planeetalle. Megafoni on kainalossa, ainekset koossa siihen että pauhataan pikkuisen liian lujaa, liian pitkään, liikaa.

Jos Kuun energian nyt käyttäisi taiten, toisten tavoittamisessa ennakkoluuloton ja uudenlainen näkökulma tepsivät. Koska rohkeutta on, mennään ulos mukavuusalueelta. Pitää katsoa kauemmas horisonttiin, jotta löytää maalin. Ei pyöritä tutuilla kulmilla. Ei petata varman päälle samaan tapaan kuin aina ennenkin, vaan maailma on tavoitettava huominen silmäkulmassa. Tyyli on pakoton ja vapaa, leppoisa ja letkeä, ei silti holtiton tai ryhditön. Pingottamiset ja huolittelut sopii unohtaa, välittömyys antaa enemmän.

Siemenkuun perusluonne on skorpionimainen, sellainen polttavan jäljen jättävä. Jousimiehessä osataan teknisesti toiselle antamisen aate, mutta sen kompastus voi olla leipäpappeus. Jos palava intohimo puuttuu, annetaan eteenpäin turhaa murhetta kantamatta, hälläväliä, jos ei onnistu niin joskus toiste sitten, yritetään uudestaan. Tällä asenteella ei ainutkertaista synny.

diss_sag16Siemenkuulla tuntuu olevan tarkkaan määritelty tehtävänkuva, jaetaan sitä mitä on synnytetty ja koettu, laitetaan hyvä kasvamaan maailmalle, ollaan yhteisöllisiä ja varmistetaan tiedon jatkuvuus, opetetaan toisia siitä mitä itse tiedetään. Tässä ei yhtään sovi olla itselle ahne, ei keskittyä itseensä, vaan huomioida suurempi kokonaisuus. Sen jousimies osaa vaikka silmät kiinni. Siemenkuun onnistuminen edellyttää kokonaisuutta, että täyttymys on tapahtunut, että on mitä jakaa. Jos on kovin keskeneräinen ja riittämätön, kertakaikkiaan inhimillinen, voi harhailla jalouden ja ylevyyden hetteikössä varsin kuuhulluna. Rikkonaistakin voi jakaa, kunhan on tästä rehellinen. Ei olla käytettyjen autojen kauppiaita.

Ihminen asettuu vain hetkittäin ihan kohdalleen omaan
osaansa maailmassa.
Siksi erilaiset hiertymät ja alituinen kipu on
väistämätöntä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s