Toinen toistaan hullumpi vuosi

hk_kansiMeillä on ollut synttärit täällä Hullunkuunajan blogissa – jo aikoja sitten, jos huomaatte katsoa Auringon sijaintia kartassa alla. Tällä boostilla mennään tämä kierto, jos mennään, alkuhan on ollut takkuinen. Auringonpaluu antaa isot sävyt, ja Kuu jokaisessa kierrossaan pyrkii näitä kirkastamaan, toteuttamaan, heijastamaan arkeen.

Salute Neptunus – tervehdin ilolla paluukartalla olevaa ”omaa” planeettaani. Venuksen ja Neptunuksen vastakkaisuus on kaikkein tarkin planeettojenvälinen kulma. Kaunis, mutta ei välttämättä helppo. Aurinko kohoaa viimeisessä huoneessa, Neptunuksen sävyissä, vielä piilossa kuin metsänreunan takana vasta nousunsa jälkeen kajastellen. Ehkä Hullunkuunajan blogi ei tänäkään vuonna saavuta laajaa kansansuosiota eikä tavoita astroharrastajia laajalti, vain heitä jotka keksivät kurkata aamuntummien puiden varjoon.

Skorpionin nousu on uudelleensyntymä, tuhkasta nouseva feeniks ja niin edelleen, kyllä te tiedätte. Voimakas, ehdoton, mustavalkoinen, ja toivottavasti väkevästi luova. Nousun hallitsijan Marsin peti on nätisti pedattu Jupiterin ja Venuksen, hyvisten väliin. Jos Jupiter ei nyt nosta suosta niin tuupertukoon blogi sinne. Ovat muuten keskenään kivasti samalla viivalla, tasoissaan, nuo neitsyen matkaajat Venus, Mars ja Jupiter.

hksr15

Palaan Neptuniaanisiin huuruihin sen verran, että tasoista, paralleeleista puheen ollen, myös Aurinko ja Neptunus jakavat tämän hiljaisen keskinäisen tuen. Thanks! Hullukuu on tehty höyryistä, sumuista, viboista ja höpönassuista. Blogin muoto on kaiken aikaa ollut varsin ”poikkitaiteellinen”. Asiatekstiä on kirjoitettu toisaalle jo ihan riittävästi. Astrologialla voi tehdä mitä tahansa, myös vähän pöllöillä.

Kuu ON analysoitava koska se on Hullunkuunajassa fokuksessa. Jouskari on okei, se riehaantuu, innostuu, ottaa riskejä, sen kanssa ollaan aina pärjätty, ja viihdyttykin. Sijainti Antivertexillä yllättää. Taitaa olla täysin poissa kontrollista, ja saattaisi sopia juuri tämän blogin formaattiin. Ihanan arveluttava – mutta arvostelkaa tekin. Voin vannoa, että jouskarikuu rakastaa väittelyitä, se kyllästyy saarnaamaan yksinään.

Sirpin vaihe on kasvavan Kuun puolella kuten tällä blogilla syntyjäänkin. Freesimpi ote, oman äänen etsintää, muodostumista. Sirpissä on positiivista sävyä, eikös vaan. Ja jos myönteisiä asioita esitellä halutaan ja kaivamalla kaivaa, Merkurius solmun tuntumassa voisi auttaa suuntaamaan sinne minne on tarkoituskin – kirjoittaa astroyhteisölle Kuun kierroista.

Toinen hullunlailla-kirjoittamisen vuosi on täällä takana, tosin raportointi oli tauolla välillä. Viime vuonna kukaan ei kommentoinut sanallakaan. Uusi yritys tässä optimismin Kuussa?

2 ajatusta artikkelista “Toinen toistaan hullumpi vuosi

 1. sirpa

  kuten itseään kuuta niin tätäkin blogia ihailen vaan kaukaa. paistattelen kuun valossa ja vaan oletan sen aina olevan siellä,kun tarvitsen.niinkuin näitä blogi kirjoituksia voi aina uudelleen ja uudelleen lukea,kantaa mukana ja sukeltaa kun siltä tuntuu. Mutta siinä kaikessa unohtuu se että siellä jossain on se joku joka on ne sanat yhteen tuonut. Ei muuhun ole lisättävää muuta kuin se että tarpeeseen tulee ja juuri se poikkitaiteellisuus on se elävöittävä side.

  Vastaa
  1. hullunkuunaika Kirjoittaja

   Kiitos sanoistasi. Toivottavasti ajan maalailuni antavat jotakin tarttumapintaa, sellaista mikä tukee, tai auttaa näkemään itsensä ajan hengessä mukanaolevana eikä irrallisena.

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s