Mustista mustin Kuun yö

blackmoon_sco14_hauntedTällainen yö on mahdollista saada vain kerran vuodessa! Mustan Kuun yö skorpionissa – jo ideana niin herkullisen kamala, raadollinen, hirvittävä. Ja tuo oli vain kummituslinnojen kauhuromantiikkaa, sillä Mustan Kuun hetki näin tahdonvoimaisessa syvyyden merkissä on tottakai loistava mahdollisuus.

Onhan? Nyt pitää Kuun syklissä mennä syvälle alitajuntaan, valmistua uudelleensyntymään, eikä mikään muu merkki toimi yhtä transformatiivisesti, vanhan kuolettaen kuin maatumisen oma skorpionin merkki. On tilaisuus käsitellä kuona, puhdistautua, tulla kokonaan uudeksi. Mielestäni tätä ei kannata missata.

Ehkä ei ole tarvis toteuttaa tuskallisia riittejä eikä ripotella päälleen tuhkaa (vaikka leikkimielisesti kehotinkin sitä varamaan koko yön tarpeiksi). Skorpioni on pelon ja voimakkuuden merkki, ja sen ehdottomuudessa piilee rohkeutta. Tarttuminen ”kammotukseen” mikä omasta sielusta löytyy, on pienempi paha kuin jättäisi tilaisuuden käyttämättä aristellessaan. Kun käy läpi sen mitä täytyy, on ilmanmuuta vahvempi. Lupaan sen (Hullulla Kuulla on tulevaa jousimiehen Uutta Kuuta oireileva luottavainen mieli).

Skorpionin kyky tuhota voi olla sekin tarpeen. On hyvä luopua siitä, mikä ei auta eteenpäin. Hävitys on kuin symbolista kompostia, missä jätteestä syntyy ravinnetta.

blackmoon_sco14crowMustan Kuun yö alkoi jo iltapäivän puolella, Helsingin korkeuksilla noin puoli neljältä, ja tällä kerralla saamme rypeä oman mielemme manaloissa aamunsarastukseen saakka. On aikaa tarttua kipeimpiin pisteisiin, tuikkia pahimpia kohtiaan tiedostamisen neuloilla ja selvitä voittajana. Vaikka aamulla puuskututtaisi, ollaan kuitenkin hengissä, eikös vaan.

Vaan en malta olla palaamatta siihen, miksi tämä blogi oikeastaan syntyi. Kuu on hullu, ja rehellisesti, kyllä se tulevana yönä tulee olemaan kaikkein hulluimmillaan. Olen alkanut jo kovasti tykätä sellaisista ajoista, joissa ulvonta vaanii jokaisen kuunsäteen takana. Ovat vähän toisenlaista Kuuta, nämä.

kun sitten saapui se yö
jolloin häneltä viimein vaadittiin sielu
hän ei kyennyt hillitsemään itseään
vaan palautti sen jo tuntia ennen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s