Jihaa, hulluuden aika

rodeoJo kauriin merkki sitten Kuu saavutti hullunkuunvaiheen, tällä kierroksella jousimiehen kriittisellä viimeisellä asteella. Ja huh millaisella jytinällä ainakin täällä meni pakka sekaisin! Yksinään hullunkuunvaihe suureellisessa jousimiehessä voi singota arkielämän ulottumattomiin, ja merkin viimeinen aste on aina se, missä tiivistyy merkille ominaiset teemat pakottavina ja äärimmilleen. On aivan loistava näppien polttamisen aika, ennalta-arvaamattomiin suuntiin ja ratkaisuihin päätymisen hetki, ihan ilman rajoja ja rajoituksia. Hullu Kuu on mitä vähimmässä määrin tasainen yksilö, ja siksi täällä on olo kuin rodeohevosen selässä. Ihan varmaa on vain putoaminen jossakin vaiheessa, ja veikkauksia saa esittää mihin sattuu eniten.

Kypsyneemmille henkilöille tällainen pingottava ja pyrkivä kuunvaihe, johon liittyy karmallista viisautta, voi olla todella hedelmällinen oivaltamisen aika. Muutamat muutkin kuviot taivaalla tähän aikaan viittaavat samanlaisiin mahdollisuuksiin. Kaikenlaisten ööverien mahdollisuus on todennäköisin tulos, ja vaikka jousimies on yksi suosikkimerkkejäni, on syytä muistuttaa ajan hengen mahdollisuudesta valheellisuuteen. Kaikki voi olla yhtä lailla suurta huijausta kuin elämää suurempaa – mikä sitten on kullakin tapetilla juuri tällä hetkellä; viisaus, ymmärrys, seikkailu, rakkaus..

Tuleva yö on se hulluista hulluin yö, yö ennen täyttäkuuta, jolloin ihmiset joutuvat Kuun valtaan, ryhtyvät epätoivoisiin tekoihin, sireenit soivat. Pian täyttyvä täysikuu on suurin Superkuu, vetovoima on voimakkainta. En edes yritä vastustaa.

Haluan kerrankin olla kevytmielinen!
Kenelle sanoisin: rakastan sinua!
Taitan krysanteemin, siemailen viiniä
ja annan ilon paistaa suupielistäni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s