Rohkea tina

new years eveMitä? Piruileeko Kuu meille nyt? Järjestää nyt Mustan Kuun yö ajankohtaan, jolloin kaikkien tulisi ottaa Uutta Vuotta vastaan riemumielin yhdessä! Mustan Kuun aika on perimmäiseltä merkitykseltään hetki, vihonviimeinen tilinteko käydystä kierrosta, jolloin on hyvä käpertyä omaan sisimpäänsä ja hiljaisuuteen pohtimaan itseään suhteessa menneeseen ja tulevaan. Tätäkö pitäisi nyt tehdä rakettien paukkeessa ja iloisesti hyvää uutta vuotta toivotellen? Niin varmaan sitten.

Täytyypä tarkistaa oman ajattelun lähtökohtia. Mustan Kuun yö lähtee alkuun pääkaupungin koordinaatteja ajatellen iltapäivällä kolmen jälkeen kun Aurinko painuu horisontin alle, ja pohjoisempana vieläkin tätä aikaisemmin. Näillä hetkillä Kuu kulkee jousimiehessä, mikä on iloisen ja joviaalin yhdessä viihtymisen merkki. Saattaa siis olla, että Mustan Kuun yö ei nyt sulje pois yhdessä viihtymistä. Oman sisimmän ytimen voi löytää, vaikka olisi kuinka suuressa porukassa ja millaisen hälinän keskellä tahansa.

Jousimiehen Kuu kierron loppuvaiheissa antaa hyvän mahdollisuuden tulevaisuuden visioiden rakentamiseen, jota tavataan juuri uuden vuoden aikoihin tehdä. Alkuilta näyttäisi sujuvan virkeämmin jousimiehen merkin riehakkuudella, vaikka se onkin kurssittomassa tilassa (jolloin ei tulisi ryhtyä suuriin hankkeisiin, mutta tuskin tämä koskee yhdessä olemista). Iltakahdeksalta Kuu siirtyy kauriiseen ja ryhtyy valmistelemaan tulevaa Uuden Kuun syntymää vuoden ensimmäisenä päivänä, ja myöhäisemmästä illasta voi tulla varautuneempi hengeltään.

Mustan Kuun yö tuntuu antavan kunnon huipennuksen ja hienon finaalin koko vuoden Kuun kierroille. Näen tämän optimistisesti ennemmin mahdollisuutena kytkeä opittu ja ymmärretty tulevaisuuteen kuin synkkänä syövereihin vaipumisena.

tinaKun Musta Kuu meillä alkaa jousimiehen sävyissä, annetaan sen valaa rohkeutta tuleviin tinoihin, hyvää uskoa ennustuksiin, myötämieltä toisia kohtaan. Mukavia Uuden Vuoden vastaanottajaisia kaikille ja onnea tulevaan vuoteen!

Vuosi uusi mukanaan
johtaa tuntemattomaan.
Viel´ on kaikki ihan uutta,
monta, monta salaisuutta
tuonee vuosi tullessaan.
Emme tunne juonta sen
vain uteliaana eläen,
eläen päivän kerrallaan
vie tarina meitä mukanaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s