Totuus Kuusta

catheavenPyörre lähti alkuun. Uusi Kuu syntyi jousimiehessä aamuyöllä, ja sävyn pitäisi olla vallan mainio. Sellainen rohkeasti tulevaan suuntaava.

Minäpä olin niin rohkea, ja etenkin tulevaisuuteen suuntaava, että silmäilin vähän etukäteen millainen kierros tästä on oikein luvassa. Että pitikin mennä katsomaan, uteliaisuus kissan tappoi, ja OMG. Ja katsotaan asioita niin yltiöpositiivisesti, että päivitettävää ainakin riittää. Taivas tulee olemaan materiaalia niin pinkeänä että hyvä jos tavis taivastelija perässä pysyy.

Jos tämän Hullunkuunajan blogin synty / miettiminen / toteutus jotain on antanut kirjoittajalleen, niin ahaa-elämyksiä, joita en ollut osannut edes kysyä. Sen vuoksi aloitan tämän jouskarisyklin hykertelevissä fiiliksissä. Olen mielestäni saanut varmuuden tavasta, millä Kuu meille hulluilee. Selviäisiköhän tällaisen totuutta etsivän kierron kuluessa syy, miksi.

Uuden Kuun aikana on luotava tavoitteita ja visioita, ja suuriahan ne jouskariajassa ovat, suunnattomia, mahtailevia, ei ollenkaan vähempää kuin miksi.

Pitääkö tulevaisuuden verhoa vähän raottaa? Koko sykli saadaan ravattua läpi tämän vuoden puolella, sillä mehän ei nyt jouskariajassa niuhoteta muutamasta hassusta asteesta; seuraava Uusi Kuu tulee Uudenvuodenpäivänä. Kohokohdat, h-hetket ja hulluuden syöverit saadaan kaikki kokea jo joulukuussa. Varsinkin Hullun Kuun kuunvaihe (siis en minä, enhän toki) on ratkiriemukas, vinkkaan, ja jotain aika uskomatonta paljastui siemenkuustakin. Stay tuned?

Ja sitten niitä tavoitteita luomaan!

Olkaa ritarillisia, sankarillisia, korkealentoisia
metafyysisiä, uskonnollisia tai kapinoivia
koskaan ette pääse pois kanatarhasta
(paitsi perunankuorien ja muun töryn seassa
jätekuoppaan aidan yli heitettyinä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s